Welkom in de webshop van Gert van Lagen Fotografie. In deze shop kunt u de hoge resolutie bestanden kopen of een foto af laten drukken via werkaandemuur.nl. Met uw aankoop steunt u het goede doel Stichting Bethlehem. Van elke aankoop in deze webshop gaat namelijk 50% van de winst naar het steunen van de grote nood in sloppenwijk Phumzile waar Stichting Bethlehem noodhulp biedt! (http://stichtingbethlehem.nl/projecten/nood-in-phumzile).

Hoge resolutie bestanden

Heeft u een mooie natuurfoto van deze website op het oog die u graag aan de muur of op iets anders wilt hebben? Bestel de hoge resolutie van de gewenste foto voor slechts €10,- per foto door uw wens te mailen naar info@gertvanlagenfotografie.nl of via een bericht via het contactformulier van deze website. U ontvangt dan een betaalverzoek en na betaling een wetransfer link naar het bestand. Hiermee kunt u dan bij de winkel van uw voorkeur de foto gebruiken om af te drukken op bijvoorbeeld canvas, aluminium, hout, een mok, T-shirt of fotobehang.

Het is niet toegestaan de foto verder te publiceren/verspreiden/delen.

Werkaandemuur.nl

U kunt ook onder deze tekst rechtstreeks een foto op het gewenste materiaal en de gewenste afmeting bestellen via werkaandemuur.nl. Deze organisatie verzorgt ook de klantenservice. Het kan zijn dat uw gewenste foto niet bij het aanbod staat. Stuurt u in dat geval een bericht naar info@gertvanlagenfotografie.nl of via het contactformulier van deze website, dan zal ik de foto wanneer deze geschikt is voor drukwerk toevoegen.

Hartelijk dank en veel plezier met uw aankoop! 

error: Content is protected! Copyright Gert van Lagen Fotografie.